onsdag 8 oktober 2014

Hyss från nyss


Underbara Märta-Mais repertoar när det gäller påhitt  och roligheter är en outsinlig källa till skratt…

Hon har testat alla liggplatser som går i sommar, t ex skrindan där lilla HB ska sitta, Märta-Mai lägger sig också i sulkyn, i barnbilstolen, spjälsängen etc. Allt som luktar bäbis eller så tycker hon det är ont om liggplatser för hundar i vårt hem.



En trött Märta-Mai vaknar upp sent och finner att hon lyckats trassla på sig mattes BH vilket var ganska pinsamt … verkar det som.



Ett annat pinsamt tillfälle var när hon skulle fånga en boj i vattnet. Den bara slank undan men oj vad hon kämpade innan hon fick ge upp.

Idag gick hon ut med en hundvakt när jag skulle iväg ett ärende. Hundvakten och Märta-Mai känner varandra väl och Märta-Mai släpptes lös på Kronoängen för att rejsa som hon brukar. Vad hände efter en stund? Märta-Mai stack iväg som en pil mot hemmet och hundvakten som sprungit som en röd räv för att hinna ifatt möter Märta-Mai på cykelbanan på väg tillbaka till ängen. Lilla gulliga Märta-Mai ville väl kolla vart matte tog vägen!! Äkta kärlek!! Min allra käraste lilla whippet-tös!! Allt slutade väl trots all trafik i området! En lättad hundvakt fortsatte gå en långpromenad med Märta-Mai i koppel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar