tisdag 28 januari 2014

Supernanny

Oj vad Märta-Mai, som utnämnt sig till nanny till den lilla, ska börja deppa i morgon när det amerikanska gänget lämnar oss och Sverige efter en och en halv månad.


Hundarna får sova över på kontoret medan jag agerar Car Service och kör till Arlanda. Att det blir tomt det vet jag men hur tomt kommer det att kännas i hjärtat?? Tur att Supernanny och Harry finns att gå promenader med och för allehanda förströelser.

2 kommentarer:

  1. Kan tro att M-M kommer sakna den lilla som den fina baby-nanny hon blivit under familjens vistelse i Sverige, men jag tror faktiskt att den som kommer sakna den lilla H-B mest är du själv och björnen i familjen..... Vi får höras snart min vän. Vi har lite att ta ikapp känns de som sen sist vi sågs. Kram kram Marie och Whippetligan som också saknar mycket just nu.

    SvaraRadera
  2. Ja oj vad hon fattas den lilla!!! Jag är glad nu i alla fall för jag vet att hon lyckligt landat i sitt hem där borta efter en mycket jobbig resa. Tur att man inte vet allt vad som händer. Krångel med starter, sjukdomsfall inne i cockpit och turbulens i luften. Allt detta tog den lilla med ett sött leende på läpparna. Vi ses snart! Kram Olga, Harry och super-nanny

    SvaraRadera