fredag 1 januari 2016

Gott Slut och Gott Nytt

Hur gick det då med julkortet 2015? Ganska bra till slut ändå så till er alla från oss…


… alla! Helgerna har varit trevliga och lättsamma. Barnbarnet gästar oss fortfarande och för första gången var hon ensam med mormor och morfar ett helt dygn och det gick strålande.


Vi hittade en stor tomte i soprummet på annandag jul och H-B tyckte att han skulle få komma ut från soprummet och hon pekar just ut en bra plats där tomten kan stå. Oj vad fantasin sätts igång när man hittar en tomte sådär. Vem har kastat honom med emballage och allt och varför?? En present som mottagaren inte ville ha!? Mannen som kom hem med en tomte och frun tyckte den var så anskrämlig så stämningen hemma inte blev så bra med tomten i huset. En gåva från en arbetsgivare? Lyktan saknade batteri och ingen orkade gå och köpa!? Vi får aldrig veta!


Märta-Mai har en vän som pysslar om henne å det bästa.



Harry får också omsorg genom att bli matat med godis av den lilla. Jag var bara tvungen att visa ett gammalt kort på Harry som fem månaders valp. Hur gullig får man vara – jag bara frågar!?

Nu ser vi fram mot ett GOTT NYTT ÅR och tänker på Tennysons nyårsdikt som är mera aktuell än någonsin trots sina 165 år på nacken. Må allt i dikten bli verklighet!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar