onsdag 6 januari 2016

Helgerna går mot sitt slut…

… och snart stundar julgransplundring.


Nyårsblommorna står sig fina ännu och i kring vårt nya hem brakade bomber och raketer som aldrig förr på nyårsafton. Vi brukar tillbringa nyåret ute på landet i skogen där vi kan se nyårssprakandet från Hjo. Vi skonar hundarna på det sättet. I år upptäckte jag att vi har två hundar Märta-Mai och Harry som inte bryr sig hur det än smäller och sprakar runt omkring. Harry lägger öronen bakåt när det blir som värst men Märta-Mai är helt oberörd. Så härligt att veta för vi har haft skotträdda hundar och det var en mardröm för dom på dessa helger! Vår Greta höll på att gå under så skogen blev vår räddning.



På Arbetets Museum i Norrköping pågår en utställning om Bamse och de försvunna Dunderklockorna. H-B har varit nästan varje dag på denna utställning och det är lika roligt varje gång. Barnen kan klä ut sig till de olika karaktärerna i berättelsen och här har vi lille Skutt…



… här är det Bamse som dansar runt.



Om en liten stund ska den lilla glada åka hem till Stockholm och gå på dagis och hon har nog mycket att berätta om Bamse och Karl-Bertils Julafton och mycket annat… Hej då Lillis för den här gången och kom snart tillbaka till mormor och morfar och hundarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar