tisdag 14 maj 2013

Min lilla duktiga


Min lilla duktiga Märta-Mai deppar. Hon missar de två LC-proven vi anmält henne till ty idag började hon löpa. Inget Norberg och jag anmälde henne till Söderköping i allra sista minuten och dit kommer vi inte heller. Ingen race-träning på fem veckor. Inget att göra åt annat än att gilla läget och hitta på annat att göra.



Harry tar det hela med ro men får se fram emot att bli kontorshund om en liten vecka.



Violet struntar totalt i det nya läget och antagligen gillar hon att jag och Märta-Mai stannar hemma i helgen och inte åker iväg med husvagnen.



Vi ägnar oss åt promenader och lek…



…ingen deppar precis…



Vi gick för att kolla badlagunen som såg riktigt inbjudande ut.



Ganska otillgängligt tycker Vajjan.



Märta-Mai och Harry njuter av strövtågen på klipporna och i skogen där liljekonvaljerna sticker upp som spjut så snart bildar de ett konvaljhav att vandra genom. Det våras på riktigt med gullvivor och violer som redan blommar utmed naturstigen.

3 kommentarer:

  1. Stackars MM då =( Typiskt att de ska komma så olägligt!

    Sniff längtar efter o jaga trasa med. Han hade dragit efter en plastpåse här en dag när jag låg inne på sjukan igen o pappa var ute med honom. Mycket spring i benen är uppladdat!

    Badlagunen såg klart inbjudande ut! Fast vattnet är nog inte direkt varmt än ;)

    SvaraRadera
  2. Oturligt med MM:s löp nu när säsongen precis börjat, men så är det ju med våra flickor.
    Jag har själv doppat fötterna vid Harge-baden idag, och där var det faktiskt inte så kallt i vattnet som jag trodde. Var tvungen att testa på efter att Kerstin hoppade i plurret idag.
    Kram kram
    Marie och Whippet-ligan

    SvaraRadera
  3. Hej vänner Maya och Marie! Något olägligt kan jag tycka men egentligen var löpet väntat eftersom MM löper var 6:e månad med någon veckas förskjutning. Jag förstår att Sniff har spring i benen för det blir väl inte så mycket cyklande som tidigare för er två antar jag. Tråkigt att sjukhusbesöken är av nöden. Inte rättvist alls. Här är det endast Harry som doppar sig i böljan utom en dag när vår granne kastade i en pinne långt långt ut och MM drar sig inte för att jaga pinnar så hon fick en simtur på köpet. Ha det gott med alla hundar! Tanten Olga

    SvaraRadera