söndag 17 februari 2013

På gång igen…

…efter min förkylnings-period. Den innebar inställt årsmöte, inställd bokcirkel, inställd lunch hos en gammal vän, inställd matleverans till en kär lillebror etc,. etc.


Igår var det nytt årsmöte och den här gången på Bråvikens VKLC (VerksamhetsKlubben Lure Coursing). Nu börjar snart tränings och tävlings-säsongen både i Whippet Race och Lure Coursing men vi missar första tävlingen i april eftersom jag då kommer att vara i New York hos HM (Harrys Matte). På bilden vilar den vackre Gandalf (Hot Isle Great Gandalf) medan han med ett halvt öra åhör årsmötet och den fantastiskt fina föreläsningen om LC som nya ordföranden H och vice ordföranden A genomförde på ett intressant och lärorikt sätt. Den undersköna Galgo Espanol-flickan Cia ( Hot Isle Delicia, 7 månader, bilder på henne finns på Hot Isles hemsida: http://www.hotisle.nu) ligger bakom Gandalf och hon råkade röra på sig. Hon är som Greta Garbo – skygg och vill dölja sitt ansikte.

Väl hemma igen gick jag "långis" med Märta-Mai, Violet och Stina (vi är hundvakter denna helg) och dom fick rejsa loss ordentligt. Jag hade ingen kamera med så nedan följer tidigare bilder på de tre tjejerna.



Märta-Mai i fullt ös…



…Vajjan-Svajjan i snödrivsdrös…



… Stina med klös…



Harry med en plös – nej han var med husse och donade med inredning i sommarhuset. Idag ska Harry, Stina och jag på "Alla hjärtliga hundarsdags-promenad", Julklappspromenden blev inställd två gånger på grund av vädret (svinkallt!!). Alpanessas Hundtrivsel & Friskvård utanför Vadstena anordnar dessa promenader. Vi går en promenad och hundarna får leta fram varsin present. Det ska bli kul och vi får se om det resulterar i några bilder på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar