söndag 17 februari 2013

Vinterskogen

Alla Hjärtliga hundars-dagspromenaden gick av stapeln i Fivelsta. Det snöade lätt och hela skogen stod i full vinterskrud.




Ewa instruerade oss alla innan vi tågade iväg på den roliga promenaden. Stina vara avvaktande först när det hoppade ut den ena hunden efter den andra ur olika parkerade bilar.



Det långa tåget med hjärtliga hundar med förare gick genom den tysta skogen.



 Harley gör sig beredd att spåra upp sin present som Ewa gömt utmed en mindre väg rakt ut i det vita.



Zlathan väntar på sin tur…



Liksom Tarzan…



En ivrig Tobbe som är en van spårare gör en rivstart.



Stina är jätteglad för sitt fynd – en röd pip-leksak som hon lekte sönder medan vi var där.



Senare fick hundarna leta upp ett varsitt tuggben och Stina bar sitt tuggben hela vägen fram till bilen. Ett lyckat och trevligt avbrott på helgen.

2 kommentarer:

  1. Vilken mysig promenad ni såg ut att ha, trots all snö! Kan tänka mig Stina va nöjd med sin pipis ;)

    SvaraRadera
  2. Ja hon var nöjd medan Harry var ganska ointresserad av fynd. Han letade upp och markerade med nosen på sin pipleksak och tuggben men överlät till mig att plocka med mig grejerna. Harry hade fullt upp med att kolla av de andra hanhundarnas markeringar. Ibland innebar det att Harry måste upp på toppen av en snödriva vilket är till visst besvär för en kortbent Corgi. De biffiga Rottweiler-killarna markerade med fördel och lätthet på toppen av drivorna. Trots det tror jag Harry hade bra koll på vilka han gick på promenad med och vad dom gick för. Ha det gott och hälsa Sniffen från oss

    SvaraRadera