måndag 25 februari 2013

Att åter ta i besittning…

…ett sommarhus efter ombyggnad har sina sidor. Saker som inte är intrimmade konstrar, t ex vattenpumpshaveri, stopp i backventiler som orsakar översvämning, skeva dörrar etc. På något förunderligt sätt infann sig ändå friden i huset i helgen och vi sov över i ett varmt hus men fortfarande i en del provisorium.



Jag spanar i kikaren på sjöfåglar och fiskebåtar medan hundarna vilar och husse målar när han inte tar bilder i smyg.



Violet ligger under täcket i en av de två sovhytterna. Snart, snart tar vi hela huset i besittning när alla snickare har tagit med sig sina verktyg och lämnat bygget färdigt. Då börjar det riktigt roliga för vår del. Huset blir åter vårt främsta tillhåll på helgerna med bästa återhämtning och rekreation för både människor och hundar.

2 kommentarer:

  1. Ljuvlig utsikt:). Trist med alla bakslag dock, men vi får hålla tummarna för att alla inkörningsproblem får ett lyckligt slut som sig bör! Ser fram emot ett nytt besök i mysiga "stugan" framåt våren igen :).
    Kram kram
    Marie

    SvaraRadera
  2. Ja du Marie! Utsikten är storslagen och tänk att vi bor vid samma strandremsa utmed Vättern. Där du bor börjar dessutom skärgården med vackra små öar att göra strandhugg på. Några mil emellan oss bara. Visst ska vi få till ett besök framåt våren och kanske när liljekonvaljerna blommar? Kram Olga

    SvaraRadera