onsdag 14 mars 2012

Gretas barndom

Greta (Klosterliljans Gracy) född 2000-02-07 i Vadstena kom hem till oss den 30 juni 2000. Nu är hon 12 år och idag har vi fått besked från veterinären att hon ligger på rätt medicindos när det gäller hennes Cushing syndrom. Riktigt pigg är hon nu men såklart är hon påverkad av ålder och har ett kraftigt blåsljud på hjärtat. Än har hon lovat mig att hänga med ett bra tag.

Hon är född på den analoga tiden men jag har scannat in några bilder från hennes barndom från tiden innan hon flyttade till Bruksis.

Lill-Greta på vift i sin tidiga barndom.



Greta med syskonen och mor i samma korg.



Liten sötnos!



Greta med brorsan Galant och lilla syster Glory.



Tantolga hälsar på och har bestämt sig för den vackra kärvänliga Gracy=Greta.



Tolv år senare har den vackra valpen blivit en vacker äldre dam.

5 kommentarer:

  1. Fina söta greta, det är något speciellt med gamla hundar. Ja hoppas hon hänger mer länge till!

    SvaraRadera
  2. Tänk vad tiden går.... Kommer du ihåg när vi möttes på WR banan i Norrköping för 11 år sedan. Jag med Zeke och du med Greta. Nu är dom båda i aktningsvärd ålder och har gjort sitt på banan. Zeke mår bra trots lite tänder mindre men hänger med på långpromenader när han själv vill. Och han brukar få ny energi när solen värmer på. Igår gick vi runt sjön risten en tur på ca 2 timmar och han trippade på i sträckt koppel hela rundan. Ha det så gott så ses vi på söndag Katarina

    SvaraRadera
  3. Så fin hon är!! En äldre klok dam med värdig blick... Och naturligtvis helt underbar även som ung!!
    Svansvift och kram från Nina å Scilla

    SvaraRadera
  4. Visst är det något visst med tillvaro tillsammans med en äldre hund. Minnen från deras barndom, ungdom och vitala vuxenliv finns lagrat i tillvaron här och nu. Underbara Greta hälsar hundvännerna Zooi, Zeke och Scilla med vänligt och förnöjsamt snusande från korgens varma vrå. Hon tar dagarna med ro och är glad och nöjd.

    SvaraRadera
  5. vad härligt det är med gamla hundar <3 så bestämd som hon ser ut hänger hon nog med i många år till ;)

    SvaraRadera