måndag 8 oktober 2012

Norrköping Whippet-race KM 2012

Välordnat som vanligt för till och med vädret var som på beställning. En riktigt härlig och rolig dag med idel glada hundar och människor. Deltagande raser förutom Whippet var Galgo Espanol, Australian Shepherd, Rodesian Ridgeback och en hel skock med Italienska vinthundar. Andra hundar i vimlet var några Shelties, Cocker Spaniel och några ståtliga Greyhounds. Ingen gick hungrig ifrån KM eftersom korvgrytan stod på värmning och kaffe, smörgåsar och muffins serverades från start fram till prisutdelningen. Ingen tävlande gick lottlös och utan pris för alla hedrades för sina insatser på banan. Efter prisutdelning avslutade vi dagen med att äta fantastiskt god hemlagad smörgåstårta.


Märta-Mai, Sniff och Scilla minglar innan prisutdelningen.



Scilla i en snygg posé.



"Hur länge ska jag vänta på priset matte?"



Lite mera mingel.



Tre vise män med sina hundar dryftar något intressant.



En kul bild på en fin Greyhound som passerar prispallen.



Sniff tar trasan…



…och här är han på prispallen. Han kom 3:a bland whippet-killar som startade ensamma genom buren med stängd lucka. 1:a kom CA-Glavio och 2:a Catch Up Dancing Wild.



Märta-Mai kom 4:a i A-finalen och 1: a Mibisans miss Chiquitita (Gissa), 2:a Axrace Cafe Noisette (Molly) och 3:a Mibisan´s miss Curly Sue (Scilla).



Här har ni årets klubbmästare Mibisan´s miss Chiquitita (Gissa) och Ghan Buri Ghans Moon Quake Shake (Zimon). Bilder från alla de andra finalerna och resultatlistor etc. går att läsa om på Norrköpings Whippet-race hemsida så småningom.

2 kommentarer:

  1. Skoj med mer bilder! Bilden på Sniff i gropen blev ju jättebra =) Sniff och jag tackar för en himla trevlig dag!

    SvaraRadera
  2. Visst var det en trevlig dag och så kul att se Sniff på banan! Tack Maya för all hjälp med fix och trix efter tävlingen. Du är en pärla!

    SvaraRadera