fredag 23 november 2012

Lånta fjädrar…

…rakt igenom. Detta gäller bilderna på dagens blogg som är tagna av Marie Sandberg på Mibisan´s kennel. Marie och jag har pratat hur länge som helst att ge oss iväg på en liten utflykt och jag har lovat att introducera Centralkrogen i Väderstad för henne. Det slog väl ut kan jag lova!

Harry fick agera katt bland hermelinerna medan Violet och Märta-Mai fick stanna hemma.


Harry fick en egen kupé i övre planet och där trivdes han förträffligt.



Marie besökte oss på landet för första gången men förhoppningsvis inte den sista. Hon tyckte att vår badlagun inte såg så inbjudande ut så här års. Visst är klipporna otillgängliga men en vacker sommardag då Vättern ligger spegelblank då kommer badlusten garanterat och då kan ingenting i världen hindra att man hoppar i.



Delar av det ystra gäng som följde med på utflykt ut på vildaste vischan, in i skogen och ut till vattnet.



Mörkret faller tidigt på eftermiddagen och fikasuget träder in lagom till vi anländer Vadstena. Rådhustorgets mysiga konditori lockade med gott kaffe före hemfärd till våra hemmavarande hundar.



"Äntligen är ni tillbaka", skriker Vajjan och piper MM i kör. "Har du godis matte?"



"Visa att ni kan sitta fint och vänta då?"
För att kompensera för utebliven långrunda under de timmar solen visade sig så tog vi en långis till Varamobaden i mörker och var ute och vandrade i två timmar. Vi mötte inte en levande själ på stranden och vem går väl där en fredagskväll i slutet av november. Inte mötte vi Motala-vargen heller. En ensam varg har observerats nära Varamon och det sägs att den försöker ta sig utmed Vättern men stoppas av bebyggelsen i Motala.


1 kommentar:

  1. Tusen tack Olga för en fantastiskt trevlig eftermiddag med den underbart goda lunchen vid Centralkrogen:). Vi får se om vi ses på söndag i Mjölby!
    Kram kram Marie

    SvaraRadera