lördag 16 mars 2013

Det sprack…

… i alla fall den här gången. Det började blåsa upp och då försvann den tunna is som lagt sig.



Den tunna ishinnan är helt borta men …än är inte kylan på väg bort så blir det bara vindstilla innebär det nya förutsättningar för isbildning.



Vår allra sötaste Märta-Mai ska visa upp sig på utställning i Köping i morgon och det blir spännande att se om hon vill vara med på noterna. Det var länge sedan hon var med i sådana sammanhang.



Snart ska den inte ont anande damen få hoppa in i duschen för en sista förberedelse inför morgondagens utmaningar. Hur det än går så är hon mattes allra vackraste och roligaste och mest tillgivna lilla busunge. Håll nu tummarna för MM trogna bloggläsare!

4 kommentarer:

  1. Håller mina två tummar och alla Whippet-tassar för Märta-Mai i morgon på utställningen:-). Ska bli kul att få rapport om hur det gått!
    Sen får du ju även se dina "gudbarn" live för första gången sen dom flyttade hemifrån och det är ju Lady (Mibisan's Miss My Fair Lady) och Annie (Mibisan's Miss Annie Get Your Gun) som går i juniorklassen :). Något att se fram emot oxå förmodar jag, för det finns nog inte så många underbara "gud-mödrar" till Whippet-valpar här i Sverige som du är vännen!
    Kram kram och än en gång STORT LYCKA TILL med fina Märta-Mai!

    SvaraRadera
  2. Tack oh tack och vad roligt att träffa Lady och Annie. Annie har jag träffat på race i Norrköping när hon var en liten valp men oj vilket driv det var i den tjejen. Hon gav järnet på trasan så liten hon var. Rapport kommer förstås när dagen är över. Märta-Mai hälsar från sin fåtölj! Kram kram……

    SvaraRadera
  3. Åh vi håller tummar o tassar härhemma för MM! Hoppas att domaren med ser hur himla fin hon är :)

    SvaraRadera
  4. Tack Maya och Sniff och ja domaren såg faktiskt hur fin hon är för kolla senaste blogginlägget med senaste rapport som kommer snart. Vi håller alla tummar och tassar för dig Maya!! Kämpa på! Vi ses framöver och hälsa den stilige Sniff.

    SvaraRadera