söndag 17 mars 2013

Supportrarnas seger!

Tack alla som supportat oss så bra. Tack vare alla hållna tummar och alla hållna tassar och otroliga stöd från uppfödar-Annika och uppfödar-AnnMari och alla ni andra i Köping som hejjade på oss – Märta-Mai fick omdömet Exellent av domaren och blev placerad tvåa i konkurrensen. Hon erhöll dock inget Ck men hon fick den utställningsmerit som krävs för att kunna få cert på Lure Coursing. Jag är helnöjd med dagen och resan till Köping som gav full utdelning och var värd varje mil, kilometer, meter osv.

Märta-Mai vilar ut efter en riktigt lång promenad här hemma och en massa lösspring som belöning utöver ett fat med våfflor som AnnMari smusslade ner till MM. Våfflorna gjorde att Märta-Mai hade svårt att slita sig från utställningshallen. Dagens framgång kanske gör att vi ger oss på ännu en utställning i år. Vi får se!


Märta-Mai förbereder sig för att gå in i ringen med uppfödar-Annika men i sista sekunden kolliderade det med en annan hund som hon skulle visa i en annan ring så jag fick visa MM själv och det gick ju bra det också.


Här är det Hot Isle Organza som står beredd på bordet och det visade sig att hon vann sin klass (junior) till slut.



Ganza i rörelse.


Det två junior-systrarna Lady (Mibisan´s Miss My Fair Lady) och Annie ( Mibisan´s Miss Annie Get Your Gun) höll ihop. Annie kom tvåa i juniorklassen och fick Ck och Lady kom på tredje plats tror jag och även hon erhöll ett Ck.



Systrarna sisters igen och de här töserna är även mina "gudbarn". Grattis flickor till fina meriter!!!



Lady väntar på sin tur av den individuella bedömningen i ringen och passar på att vara tätt intill sin matte. En säker utsiktsplats för att betrakta syrran in action.



Syrran ställer upp sig på andra platsen.

Annies handler Madde tog bilder på Märta-Mai och mig i ringen så vi får se om jag kan få några bilder på det framöver.

I övrigt fick MM även OK på sin höjdmätning. Hon är ungefär 45,5 cm hög vilket är godkänd höjd för att vinna meriter i LC utomlands, t ex på EM om hon nu fortsätter att utvecklas som hittills.


2 kommentarer:

  1. Supergrattis till MM och dig!! Synd på Ck men det kanske kommer nästa gång :)

    SvaraRadera
  2. Duktiga du och Märta-Mai:).
    Bara för korrekthetens skull så kom Lady på en 4:e plats i konkurrensen, men det stämmer att båda systrarna fick EXC med CK:).
    Vi kanske kan planera någon utställning tillsammans framöver? Alltid lite kul med sällskap i bilen!
    Kram kram
    Marie

    SvaraRadera