söndag 20 juni 2010

Triple International Dogshow

Märta-Mai uppförde sig mycket bra på utställningen i Jönköping idag. Hon var lite låg och ängslig när vi kom men efter att hon träffat sin bror Ville så blev livet glatt och livat och hon glömde allt ståhej omkring. Märta-Mai blev så glad när hon träffade sina "gammelmattar och husse" och tre av de stora Galgo Espanol, Kexet, Ayla och Cebbe. Hon kände helt klart igen dom och hon blev så glad så hon ville krypa ur skinnet. Cebbe har inte hittat något nytt hem ännu fast han är en riktig drömkille. Så mjuk och mysig hund – oemotståndlig helt enkelt.

Både Ville och Märta-Mai vann sin klass och fick HP. Ville blev BIR och Märta-Mai BIM. De två syskon ställdes mot varandra och fick riktigt fina kritiker av den grekiske domaren, George Kostopoulos. I skrivandet stund vet jag inte hur det gick för Ville i finalen men det kommer att framgå snart när Kennel Hot Isle har uppdaterat sin hemsida med de tre dagarnas resultat. Bild på Märta-Mai kommer säkert upp där också.

Ville och Annika i ringen.


4 kommentarer:

  1. Grattis Olga och Märta Mai till utställningsresultatet. På lö får du ju också möta den beigvita tiken Helena har. Märta Mai s syster. Ha det så bra
    Katarina

    SvaraRadera
  2. STORT GRATTIS till MM:s resultat:-)! Såg att det var kålsoppa på gång på torsdag........ Förvisso smakar det inte med mat idag måndag, men med den kur jag nu fått så kanske det kunde vara något i alla fall? Kan du på torsdag?
    Kramis Marie

    SvaraRadera
  3. Katarina så kul det ska bli att ses på midsommardagen och jag tar givetvis med Märta-Mai.

    Marie jag kan på torsdag och jag hoppas du klarar ditt uppdrag på lördag – du är bästa speakern! Lite kålsoppa på torsdag kanske är värsta kuren mot det onda du råkat ut för.

    Ha det gott whippetvänner! Kramar Olga

    SvaraRadera
  4. GRATTIS GRATTIS Till Märta-Mais framgångar!!
    Vad kul :-)
    Önskar er en riktigt TREVLIG MIDSOMMAR!!
    //Kramar Anncie och Tobbe med fyrfota vänner!

    SvaraRadera