lördag 18 juni 2011

Porträtt av en Greta

Klosterliljans Gracy är min alldeles förtjusande whippetdam som har alla positiva sidor som känneteckar whippet. Hon har allt och är alldeles underbar att ha nära sig dygnet runt. Greta är elva år i år och har numera utvecklats till ett sant föd-geni och värdig dam. Hungrig alltid, alltid, alltid, alltid……!!!! Hon lyckas alltid nosa fram små ätbara och mindre ätbara godbitar.


En av mina favoritbilder på Greta vid Vätterns vatten. Violet är i sitt rätta element medan Greta vägrar doppa ens klo-spetsarna i böljan.


Fyra år gammal tog Greta äntligen sin whippet-racelicens. Efter det var hon en världsbra stödhund både i race och lure-coursing


SM-final på sista pallplatsen vilket var den vanligaste placeringen, om hon kom till final, men en gång vann hon faktiskt en final på ett annat SM. 


Världens bästa förebild för mina två whippet som kommit till oss som valp. Violet tydde sig till Greta från början. Greta var lite skeptisk i en vecka men sedan var det nog bara roligt tror jag hon tyckte.


Lilla Märta-Mai fann trygghet hos tant Greta.

Avslutar med en nytagen bild på Greta elva år vid Vätterns vatten. En värdig whippetdam eller hur?

1 kommentar:

  1. En helt underbar Greta och med tillägg att hon VERKLIGEN är en värdig Whippet-dam som vet sin vikt i guld:-). Goa söta Greta!
    Kram Marie

    SvaraRadera