tisdag 24 juli 2012

Strålande debut men först en fika…

…hos kompisen Stina på Pensionat Vättervågen.


Kul att ni kom på besök tycker Stina.



Harry tog för sig av vattnet han blev serverad eller så leker han bara myrslok eller så…



…är han bara lite svettig.



…Märta-Mai lade beslag på Ingrids vilstol innan MM snodde en halv limpa och drog några repor i trädgården med. Hon överlistades och tvingades lämna ifrån sig det som var kvar av limpan.

Så till debuten…



…för första gången kom Sniff till banan med matte Maya. Dom bor i Motala och åkte med oss till Norrköping. Sniff tyckte det var otäckt att åka i en främmande bil så han protesterade lite då och då.



…väl framme fick vi vänta medan man tog bort två stora getingbon under trasförartornet men sedan…



…fick han se på annat! Bland annat små krabater Italienare som rejsade friskt.



Sniff börjar få upp intresset…



…och snart blir det hans tur att springa efter trasan. Första loppet sprang han bara fram till matte och lattjade runt i gropen.



Det här är trasan som du ska jaga undervisar matte Maya…



…ok så här då?



…nej jag drar runt lite på skoj i stället.



Tjohoo!!



Va kuligt matte!



…men ta trasan nu då, säger matte!



…så här då. duger det? Är jag inte snabb så säg? Märta-Mai gillade sin nya kompis och så gillade hon förstås att få springa igen. Det var länge sedan eftersom hon varit skadad och sedan löpt. Hon fattade nästan inte att det var sant de första sekunderna när hon kom till Norrköping inte ens när hennes egen tränare/coach Georg dök upp. En härlig varm sommarkväll och mysig start efter sommaruppehållet. Nu ser vi fram mot SM 4 och 5 augusti.

2 kommentarer:

  1. Sniff och jag tackar så himla mycket för att vi fick följa med! Han åt sin mat och har legat o sovit i soffan sen dess ;) Ska se om jag kan få ut honom på en nattkiss o sen sova. Jag blev rätt trött jag med.

    SvaraRadera
  2. Tack för att ni följde med! Det var så kul att se hur Sniff agerade och hur hans intresse för trasan började. Han kommer säkert att vara trött hela dagen idag också efter alla intryck för det är intensivt alla träningskvällar. Det var lagom med hundar som ville träna också för det drog ut på tiden med getingarna. Ha det gott och det vore kul att ta en promenad tillsammans i Motala. Jag vore glad om vi kunde träna hundmöten. Ha det gott och krama om den duktige killen!

    SvaraRadera