fredag 3 augusti 2012

Äntligen hemma

För en gång skull på väldigt länge fick bilen stå kvar hemma hela långa dagen. Hundarna kallades in från trädgården för den långa promenaden och när vi stack ut näsan, nosar och tassar utanför dörren började det att regna. Lite lätt i början så vi började gå sedan allt hårdare regn. Nej sa vi nu går vi hem igen! När vi kom hem lite lagom "sura" klarnade det upp och temperaturen steg.


Vajjan letar efter pinnen i rabatten.



Märta-Mai har en ny favorit – en Kong.



Favorit-tema – pinne respektive Kong.



Igen och …



…igen och …



…igen.



Tjatigt? He he he?




Harry blandar sig i och försöker ta pinnen från Vajjan-Svajjan.



Kompisen Marie kom på besök för en kort fikastund och hundarna väntar på sina hundkex.  Nu har solen kommit för att stanna ända till kvällen.



Harry uppsöker skuggan och ligger där och svettas…



…medan Violet vill visa (i värmen) hur hennes nya Snugglebag fungerar för vår gäst. Äntligen har jag kommit till skott och köpt en Snugglebag till Vajjan. Hon kan inte vila på riktigt om hon inte har något över sig. I och för sig är hon ganska bra på att bädda upp sängarna och ibland hamnar hon under madrassen. Den här sovpåsen är i minst laget så Märta-Mai kanske får överta den och jag provar på att sy en ny större till Vajjan. (De tre sista bilderna är tagna av Marie Sandlberg)

2 kommentarer:

  1. Tröttnar aldrig på bilder på söta Märta ;)

    Va mysig snugglebagen såg ut! Undra om Sniff skulle gilla en sån. Han har ju dille på o sova under täcket hos mig nu. Får han inte så sitter han brevid sängen o gråter.

    SvaraRadera
  2. Jag känner igen det. Gråt och tandagnisslan men det är bara Violet som gråter om hon inte har täcke över sig. Trots att det är hon som verkligen kan konsten att krypa under. Ja han kanske ska prova och jag tor man kan testa med något eget täcke eller sovsäck (som man förminskar till en liten påse). Bara det är något som hunden kan krypa ihop i och ha det mysigt. Ja Märta-Mai är en liten spelevinka.

    SvaraRadera