måndag 6 augusti 2012

SM i Whippetrace

Norrköping, SM, vackert väder, glada hundar, trevliga människor, spänning. Ett citat när en av funktionärerna tog upp sin Iphone för att kolla OS och hästhoppning: "…vad är ett hm hm OS mot SM i Whippet-race? Här är det mera press". Ni förstår att spänningen dallrade i luften och skratten/skallen ljöd ut över nejden. När jag är på hemmatävling blir det inte något fotograferande för jag är alltid upptagen som funktionär. Jag fick jättefin hjälp av Göran, Georg och Ann som tog hand om Märta-Mai båda dagarna – Stort tack till er!

Whippet-race startade för 40 år sedan så vi hade en omfattande och intressant utställning med bilder och dokument från alla år. Utställningen var välbesökt och folk stod och pratade minnen med varandra.

Lördagskvällen gick i festens tecken med en tre rätters middag och underhållning ute i det fria. Då var kameran med.


Norrköpings egen Elvis underhöll med bara Elvis-låtar med tryck och glädje medan grillen gick varm.



Entusiasmen steg när alla fick sjunga med i refrängen. Det svängde rejält och kökspersonalen dansade loss medan de dukade upp maten.



Elvis själv var lika mycket uppe på bordet som vid "scenen".



Det fanns även tid för stilla samtal och senare fick Märta-Mai och Scilla springa lösa och rejsa fritt på gräsplanen i bakgrunden.



Hunden Jansson ville inte lämna mattes knä på hela kvällen. "du är för go matte", tycks han mena.

Hur gick det då? Jansson kom tvåa i sin final och Märta-Mai trea i sin. Hurra, hurra, hurra!!!

3 kommentarer:

  1. Gattis MM till 3:e platsen!!

    SvaraRadera
  2. Hurra för MM som visar framtassarna både på LC och WR :-)

    SvaraRadera
  3. Märta-Mai visar whippet-takter och älskar livet och springet. Vi planerar för några flera tävlingar framöver innan säsongen är över. Den lilla sötnosen sprider sådan glädje så det skvätter om henne. Vår lilla raring och busunge.

    SvaraRadera