onsdag 22 augusti 2012

Blommor och blader – gör en whippet glader?


Chokladblomman blommar sent i år.



Blir Vajjan mest glad av blommorna?



Nej leken ligger högre upp på trivselskalan.



Kongen är rolig att springa efter och kampa med men…



…den har gjort sitt efter några år…



Märta-Mai tycker att det är roligt att titta på sniglarna som tävlar i rejs på gräsmattan. Föga anar hon vad som väntar en vanlig tisdagskväll. Jo vi åker till det högsta nöjet i Norrköping och får sällskap av Sniff och hans matte.



Sniff har verkligen fattat galoppen och gillar att fånga trasa.



Här kommer han i full fart som om han hade tränat länge fast det bara är andra gången han tränar.



Salukin Pims trivs på Norrköpingsbanan.



Blivande licenskandidaten Maia har stor lust att lattja med Britta medan loppet går medan Molly drar ifrån för att få trasan först av alla.



Tantolga och Sniff med matte snackar taktik vid kaffebordet.

3 kommentarer:

  1. De vart ju en helt ok bild på honom när han sprang! Bakbenet ser ju skarpt ut iaf :P Sniff och jag tackar så mkt för att vi fick haka på igen! Och nästa gång vill nog Sniff prova hela banan sa han ;)

    SvaraRadera
  2. Han är för duktig och rolig! Han är ju väldigt förtjust i trasan! Hälsa Sniff och säg att det är bara roligt att han vill följa med! Jag tycker absolut att han ska springa hela banan nästa gång. Han är mogen för att ta ett nästa steg i träningen. Vår LC-klubb planerar ett KM så jag vet inte om det blir någon mera träning i år. Ni kanske kan komma med och kolla och eventuellt prova på under årets KM. Vi får se om det passar i tid så det inte infaller när vi inte kan vara med. Ha de bra! Tanten Olga

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har missat ditt svar. Visst var KM 7/10? Det är tomt i kalendern då så då ska vi kunna komma! Vi får väl se om vi inte kan ta nån promenad nån dag om ni har tid :)

      Radera