torsdag 24 maj 2012

Dag läggs till dag…

…trots att dagarna är så annorlunda. Greta fattas oss alla i allt vi gör. Vardagen är lite upp och ner med rutiner nu när det bara är tre hundar, bara en sådan sak att ställa om i bilen för tre i stället för fyra och grannar vi möter noterar att en hund fattas. Inget är sig likt och ändå vet jag att det är det här nya som kommer att bli vardagen framöver. Vi pratar om Greta och minns hennes vackra personlighet och vi kan skratta vid vissa minnen. Ja, den lilla fina har för alltid påverkat oss och vårt liv.

Jag gjorde utflykt till landet och husvagnen idag så det blev bad för hela slanten för alla utom för tanten.


Här kommer en hejjare på att simma i kallaste Vättern-vattnet!



"Jag då? Kan du inte kasta i en stoooor pinne åt mig?"



Vajjan tycker det är i kallaste laget och simmar inte gärna så här tidigt på säsongen. Henne får jag kasta pinnar så långt att det går att vada ut och hämta den.



Det här berget är favorit-tillhåll för traktens ungdomar. På sommaren när vattnet är varmt hoppar dom från klipporna som kan vara ungefär 13 meter över vattenytan. Vattnet är 70 meter djupt en bit ut så därför blir inte vattnet här bad-bart förrän in i juli, augusti.



Efter badet tar hundarna en stund med lek på land i stället. Det går snabbt att få upp värmen efter badet dessa ljuvliga sommardagar.



Bakben-studie på vilande whippet i husvagn.



Framben-studie på likaledes vilande whippet i husvagn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar