onsdag 25 augusti 2010

Inte en droppe regn…

…föll på vår långpromenad idag. Vi hade helt enkelt tur att vi hamnade mellan skurarna. Vi tog en härlig runda utmed vattnet.

Märta-Mai njuter av att få springa fritt.


Och spana …som hon är så bra på.


Vågorna kom fräsande mot stranden för det blåste rätt hårt.


Vackra Märta-Mai.


Söta Violet som också försökte doppa tassarna i vattnet men avskräcktes av vågorna. Idag har hon varit pigg och glad och velat leka.


Lilla Greta gillar inte blåst och inte regn heller för den delen och hon skulle inte komma på tanken att gå i vattnet. Hon är i regel kopplad och det beror på att hon hittar överallt och hon har ett bra självförtroende. Det gör att hon ger sig iväg långt från mig.


Harry har lärt upp Märta-Mai hur man vallar och använder sig av the Eye (vallningsterm).
MM och Harry ställer sig mitt emot varandra och "psykar" varandra med blicken. Lägg märke till den sänkta kroppshållningen.


Harry använder the Eye samtidigt som han sakta och stelt rör sig mot MM med kroppen sänkt.


En av dom tar initiativet och avbryter fixeringen och det störtar mot varandra och tar en match.Märta-Mai och jag åkte till Norrköping på kvällen för att MM skulle träna whippetrace. Hon är superduktig. På bilden är det lille Otto 4,5 månader som startar. Motivationen är det inget fel på.

De säkert yngsta blivande stjärnor förgyllde träningen i kväll. Här är det lilla Cornelia och Mia som insuper stämningen vid banan. Deras 5 syskon ligger för tillfället i bilen. Helt fantastiska valpar som redan är vana att åka bil trots att de endast är 7 veckor gamla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar