måndag 7 februari 2011

11-årskalaset

Greta den fina fyller 11 år idag HURRA, HURRA, HURRA!!!

Greta vill gå på långis men får inte för sina stygns skull. Harry,Märta-Mai och Violet hängde med på tur runt udden tillsammans med grannhundflickan Iris och hennes husse. Hundarna kan uppträda och gå tillsammans ganska avspänt men man får hela tiden hålla koll på att inte Iris och Vajjan börjar utmana varandra – då kan det smälla! Tikar är inte alltid på så god fot med varandra tyvärr men Märta-Mai är cool och använder tydliga lugnande signaler  och Iris gillar att nosa på henne och det är helt OK för MM.

ooops …nu ringer telefonen…ett ögonblick……! Det var veterinären ifrån Valla Djurklinik med ett superbra besked om Greta. Nybildningarna var godartade blandtumörer (celler från juvren och muskelvävnad hade fått för sig att växa fort och ihop och bilda knölar) – helt ofarliga – så Greta blev friskförklarad på sin födelsedag. HURRA VAD HON ÄR BRA IDAG!!


Hur malllig får man va´ på sin födelseda´?


Hundkompisen Stina blev bjuden på kalas och Greta bjöd på hundbakelser bestående av en halv älgburgare som botten, lite pedigree hundmat, en äggula och en levergodis och rökt korvsnutt på toppen. Greta inspekterar det hela att det ser bra ut och doftar som det ska.



Bakelserna gick åt i ett nafs kan man säga. HURRA FÖR GRETA IGEN!!


3 kommentarer:

  1. Tack för att vi fick komma ditt trevliga 11-årskalas Greta!Det var kul och jättegott!
    kompisen Stina med matte Ingrid

    SvaraRadera
  2. Tittade in på din trevliga hemsida. Ett försenat grattis till Greta!!! Skönt, att tumörerna var ofarliga!

    Många hälsn från Birgitta och whipparna i Hallsberg

    SvaraRadera
  3. Grattis Greta!! Och grattis Märta-Mai till att du kommit till ett så härligt hem med stor kärleksfull flock och långa promenader! Jag har berättat för Scilla om bakelserna som serverades och hon funderar nu på hur många hon själv vill ha till sin nära förestående högtidsdag...
    Kram Nina och en hungrig Scilla

    SvaraRadera