onsdag 16 februari 2011

Oemotståndlige Harry

I dagarna återsåg jag valpbilder av Harry. Han växte upp hos matte HM i Stockholm och utbildade sig i Stockholm på Hundens Hus, valpkurs, unghundskurs och slyngelkurs.  Harry var med sin matte på jobbet varje dag. HM flyttade för ett år till New York och Harry fick inget pass för han bildade inte antikroppar mot rabies. HM blev kvar i Yorkan, Harry fick sitt pass men nu hade han redan blivit en lantis i Motala. Båda längtar efter varandra så kanske en dag kan Harry flytta tillbaka till sin riktiga matte. Han är född charmig och vacker och inget att göra åt – se på dessa bilder från hans valpår.





4 kommentarer:

  1. Oh my God - faktiskt helt ärligt bland det sötaste jag har sett! (Fast säg inget till Perla, för hon är ju självklart ALLRA sötast! :-))

    Vänliga hälsningar från Carin

    SvaraRadera
  2. Han är ju helt bedårande!! Dom öronen går verkligen inte av för hackor!! Underbara bilder på en underbar hund( fast vi har ju aldrig träffats så det är bara en teori jag har)
    Kram från Nina och den nu vuxna hunden Scilla

    SvaraRadera
  3. Jisses, så liten han har varit (han oxå - skratt). Du kommer väl i morgon på styrelsemötet vännen? Whipparna längtar nämligen efter tant Olga-besök:-).
    Kramar Marie "and the Whippet-gang"

    SvaraRadera
  4. Jag är taggad inför styrelsemötet i morgon. Har fixat kakan till kaffet.

    Visst var Harry bara för söööt!!!

    Varma hälsningar till alla Harry-fans från Tantolga

    SvaraRadera