måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans…


…roligt hade vi på avslutningen på vinterträning i Ridhuset. Harry var så duktig!!! Världens bästa Harry!!! Vi hade hjärtatema och Harry hade ett hjärta och en liten vit nalle fäst vid selen. Nallen gav han bort till lilla Pumiflickan Sigrid (som dansar på bakbenen i bakgrunden) i Alla Hjärtans Dag-present. På nallen satt ett hjärta med texten I Love You på. Sigrid uppskattade presenten för hon tog emot den med glädje. Tantolga har en gammal hattskrålla på huvudet med hjärta på förstås och stor rosett i nacken. Det var mörkt och ganska kallt i ridhuset så bilderna är mörka och vi jobbar så det ångar om oss. Harry och jag försökte muta domaren med ett plasthjärta med godis men vi kom ändå bara på andra plats i skojtävlingen.


Flera av deltagarna som hade hjärtan


Hjärtans rolig långis till Varamobaden i sällskap med grannflickan basenjin Iris och Stina som hängde på med matte Ingrid. Stina, Märta-Mai och Violet fick rejsa järnet ute på isen för det var inte halt och inte så farlig skare heller.


Det går undan värre…


… här kommer dom tillsammans i klunga så snön sprutar…


…Iris husse satte en väldig fart över isen med Iris i koppel och det satte fart på de andra igen…


…livet leker när man får springa och solen skiner. Efter nästan tre timmar ute så tog i alla fall mina hundar det lugnt resten av dagen.





1 kommentar:

  1. Vilka underbara vinterbilder!! Jag tillhör ju den skaran som gillar lite vinter men nu tycker nog tillochmed jag att det räcker!! Fast hundarna har ju kul...Scilla äääälskar att springa och hoppa i snön, gärna med en kompis förstås!!
    Kram Nina och Scilla

    SvaraRadera