tisdag 7 februari 2012

I stjärnan Gretas tecken

Inläggning på Valla djurklinik i några timmar inledde Gretas tolfte födelsedag. HURRA HURRA HURRA  för vår födelsedagsflicka Greta idag. Dom var extra snälla på kliniken eftersom hon fyllde 12 år. Vi var där för att kolla medicininställning genom provtagning. Vi får vänta ända till torsdag nästa vecka för att få veta om dosen ska höjas eller inte. Greta mår förhållandevis bra i alla fall och ett hejdundrande kalas blev det till slut för både hundar och människor för Stina och Ingrid kom med present och semlor.


Gretas 12-årstårta bestående av 8 tunna pannkakor på hög och dekorerade med skivade köttbullar och minifrolic.



Greta inspekterar härligheten.



Sedan sa det bara swicsh så var tårtan slut…



…tårtfaten rengjordes omsorgsfullt av sugna hundar.



Trots att det är Gretas dag idag så kommer ändå Vajjan med på ett hörn. Hon är helt beroende av att ha något över sig då hon vilar. Nästan ingen idé att bädda i sängar för hon är en fena på att böka sig in under överkast och täcken. Här har hon lyckats ta sig in under bäddmadrassen i schäslongen.



"Här trivs jag bra matte!"



Greta på ett ungdomsfoto från 2005.


4 kommentarer:

  1. Om än några minuter för sen födelsedags hälsning till undebaraste Greta så kommer den ändå här från mig och hela Whippetligan:). Krama pensionären så gott från mig och dom fyrbenta:). Kram kram Marie

    SvaraRadera
  2. Hej Olga! Tittade in på din hemsida i kväll! Vilka fina kort du tagit och vilken smaskig tårta du tillverkat till hundarna! De är lyckliga, som har en sådan kreativ matte!
    Grattis till Greta!
    Varma hälsn från Birgitta i Hallsberg
    Vovvov till Greta från Tula och Tosca!
    Tack för julkortet!

    SvaraRadera
  3. Greta och hennes matte tackar så mycket för uppmärksamheten och gratulationer på Gretas 12-årsdag. Tårtan har slunkit ner och och ingen tackar nej till mera tårta. Då får vi vänta till 27/2 för då fyller nästa whippet-flicka år – nämligen Violet som fyller 8 år. Varmt tack Greta och matte Olga

    SvaraRadera