måndag 27 februari 2012

Fina fina Vajjan


Tre månader.



Sex år.



Sju år.



Sex år.

Idag har vi firat Violets åtta-årsdag med tårta och promenad i Söderköping. Vår fina fina Vajjan-Svajjan med sin alldeles speciella personlighet. Självständig och kontrollerande med stor integritet men oj så liten och beroende av sin matte. Går jag två meter från henne så pips det ömkligen. Lämnar jag henne och tar med mig en annan av hundarna så övergår pipet till vrål av övergivenhet. Dessa är bara några av hennes speciella egenheter. En riktigt riktigt trogen vän det är hon i alla väder och i alla dagar och år. Nu har hon fyllt åtta år och fortfarande lika road av att leka när matte är med annars kan det kvitta.

5 kommentarer:

  1. Det våras för Tanterna.
    Såg just en häftig tant på gomorron Sverige.
    Eva Björk hette hon. Går väl kolla på SVTplay om man missade.

    Gissa Vem

    SvaraRadera
  2. Grattis Violet! Hon har sån fin färg och söt valpbild! Mera valpbilder på alla dina vovvar vill vi se! ;)

    SvaraRadera
  3. GRATTIS GRATTIS fina Violet på dim födelsedag:-). Tänk att jag fått hänga med Dig söta tösen ända sen du var liten bebis! Kommer du ihåg när du var hemma hos mig, Tikka och Charlie när du var liten när det tvåbenta mamma jobbade ibland:-). Det var så kul:-))).
    Kram kram från Marie och hela Mibisanar-ligan

    SvaraRadera
  4. Anonym tror jag mig veta vem som gav mig tips om Eva Björk och hennes utställning. En feminist-kramare från Norrköping kanske?

    Lisa jag ska gärna tänka på valpbilder på mina hundar men Greta har jag inte på bild som valp i datorn men jag kanske kan scanna några söta bilder på henne.

    Marie! Jag är säker på att Violet minns farbror Charlie och Tant Tikka med glädje.

    SvaraRadera
  5. Grattis Vajjan!! En skön dam med en god portion visdom vid det här laget?! Du har en del att lära Harry och MM, jag såg allt bilderna där de lipar åt fotografen!!! Och jag hoppas och tror att snart får du nosa på blåsipporna igen...
    Kram Nina

    SvaraRadera