söndag 8 april 2012

De ofrivilliga fotomodellerna…

…Greta, Märta-Mai och Violet! Ingen ville posera i kylan… matte ville…dom ville inte…så vem skulle ge med sig. Det blev en kompromiss jag fick den bild jag tänkt men den presenterar jag vid ett senare tillfälle.


"Nej men matte vi vill ju inte"!!



"Vi går nu hej svejs", sa damerna och vände baken till.

Ingen tackade dock nej till de smaskiga wom-burgare som dom blev bjudna på hos Kajsa och Pompe och ingen tackade heller nej till skogspromenaden i det snöiga landskapet. Förra gången vi gick här plockade vi blåsippor och tussilago och njöt av det varma solskenet. Hundarna fick då springa lösa på den illgröna gräsmattan inne på Ombergs golfbana. Aprilväder är bara förnamnet.

4 kommentarer:

  1. Det verkar så väldigt kul att gå fotokurs!!! Ska nog se till å skaffa mig en såna däringa avancerad kamera... Snart träffas vi igen! Hoppas att Scillerillen väntar några dagar till med löpet så vi hinner vara med på lördag!
    Kram på dig!!!

    SvaraRadera
  2. Ja snart ses vi igen och hoppas verkligen att hon väntar in löpet ett litet tag till. Ja du kanske skulle skaffa en systemkamera du som skriver. Hur går det med skapandet vid skrivbordet. Vi ses! Kram från tanten

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh... Skapandet vid skrivbordet går lite sisådär... Det dyker hela tiden upp annat som kräver tid och energi. Skolan har meddelat att de inte har resurser till att hjälpa pojkarna så det blir skolbyte och flytt inom ett år. Känns inget vidare... Scilla började löpa igårkväll så det blir ingen träning på några veckor. Fast tiden går fort så här på våren så snart ses vi allt ändå! Kram!

      Radera
    2. Jo men visst har Scilla tid på sig för vi är bara i början av säsongen och hon kommer att vara i bästa form i slutet. Så tråkigt att höra att skolan tjafsar igen. Att det ska vara så att det inte går att få det stöd som man behöver i alla skolor. Ska det verkligen bero på vart man bor om man ska få relevant stöd eller inte?? Du är en engagerad och stark mamma vet jag så se tiden an så kommer kanske någon lösning. Vi ses! Kram

      Radera