lördag 14 april 2012

Städdag på Norrköpings Whippetrace

Oh. så många som kom och städade i det vackra vårvädret. Det var verkligen skönt att slå sig ner på renskurade stolar och dricka sitt kaffe vid rena bord. Sedan drog årets första träning igång med hundar som var taggade till tusen. Det var så kul att så många "Italienare" kom och gjorde uppvisning i konsten att ta en undflyende trasa. Märta-Mai var i sitt esse och hon fick springa hela tre lopp med andra hundar. Tyvärr blev det inga bilder tagna idag heller.


Märta-Mai i svart täcke i gropen på SM i Västerås förra året. Jag tror att det var från ett semi-finallopp som hon vann. Bilden är tagen av Disa Thörnvall.



Ännu en "gropstudie" med Märta-Mai i svart täcke och det kan möjligen vara från final-loppet. Fotograf Disa Thörnvall.



Det är också kul att springa runt med en skaplig pinne men trasan på banan är nog det bästa i alla fall. När vi kom hem fortsatte MM att springa runt i trädgården med älsklingsbollen i flera timmar så energinivån är hög hos den lilla damen. Husse tog matsäck i ryggsäcken och promenerade in till stan och fikade i parken. Greta travade på fint men ville till slut sitta i husses knä och vila upp sig en stund innan de promenerade hemåt igen. Flera sådana här sköna vårdagar tack!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar