torsdag 11 mars 2010

Ljusterapi

Alldeles ensamma på isen i det värmande solskenet. Hundarna fick springa lösa i den stora friheten och ljuset. Vi tankade lite ljus från solen och lät oss bli ljusbehandlade. Greta är kopplad här för hon rymmer alltid iväg till sommarstugorna uppe på höjden och letar "godbitar" under verandor och uthus. Jag vill ha koll så hon fick gå lös när jag hade bättre uppsikt över hennes utflykter. Greta verkar nu helt återställd efter sin tandoperation. Såret ser helt läkt ut trots att det inte gått mer än drygt en vecka sedan operationen.
En spännande tallruska att undersöka.
Mys med Greta som gömmer nosen bland kuddarna som vanligt.

2 kommentarer:

  1. Nog behöver man ljusterapi alltid! Har varit ganska fullt upp här hemma sista veckan, och det på bekostnad utav att jag mycket hellre hade tillbringat flera timmar ute i det härliga solskenet som man så väl behöver just nu..... Men så blir det ibland! Härliga bilder, härliga hundar, härlig matte:-).
    Nu ser vi fram emot en ännu mer värmande vårsol så kommer vi alla bli mycket mer "piggelina" igen.
    Kramis Marie, puppisarna och dom andra Whippetfröknarna

    SvaraRadera
  2. Marie!
    Jag förstår att det är mycket nu som hindrar dig att vistas ute i solen men det stundar andra tider! Hoppas du kan sticka ut näsan och vända upp ansiktet mot solen en liten stund idag.

    Kram Olga

    SvaraRadera