tisdag 30 mars 2010

Onixdag

Vi har lite otur här hemma på Bruksis. Violet haltar fortfarande och veterinären säger att hon har ont i tassen och inte i någon av de stora lederna. Vi vet inte vad det är men lite bättre kanske.
Nästa otur dök plötsligt upp idag. Harry råkade preja Märta-Mai när de skulle ut i trädgården. De hade bråttom och Märta kom att skrapa upp ett sår mot en skruv som satt på en stolpe i hörnet av uteplatsen. Veterinären igen och det var gränsfall att sy tyckte han men han ville undersöka så det inte hade blivit någon ficka under skinnet där det kan samlas bakterier. Märta-Mai blev lätt sövd inför undersökningen och tack och lov såg såret fint ut men för säkerhets skull fick det bli ett litet stygn.

Här har Märta-Mai betydligt roligare. Hon fick gå lös i skogen i söndags och stötte då på en myrstack . Helt respektlöst för deras bygge klev hon upp i stacken och grävde några hål. Jag talade om för henne att det låg hårt arbete bakom myrornas hem så motvilligt lämnade hon det ifred. Nu ser vi fram emot ljusare tider utan några olyckor.

1 kommentar:

  1. Nu får det vara slut på olyckorna på Bruksgatan tycker jag och vovvarna här hemma! Vilken otur du har haft nu på slutet, men ibland verkar allt gå i vågor liksom! Vi får hoppas på stiltje i vattnet ett bra tag nu framöver!
    Hälsa så gott till "Björnen", HM, Greta, Violet, Harry och förstås lilla söta Märta-Mai:san!
    Kram till Er allihopa från mig, valparna och dom vuxna brudarna här i Västanvik.
    Kram kram Marie

    SvaraRadera