torsdag 4 mars 2010

Stockholm by Night

För en stund sedan anlände vi till Stockholm Harry, Märta-Mai, Violet och jag. Greta fick vara hemma med husse och ska vara kontorshund i morgon. Det blir lugnare för henne som är justerad. Märta har gjort sin längsta bilresa hittills och klarat den med glans. Hon sov hela tiden men nu springer hon runt och kollar allt precis allt i vårt nattläger på 24 kvadratmeter. Jösses vad grejer det kan finnas att rota i på en sån liten yta. Valpar kan! Vajjan och Harry som är vana blir lite trötta på springet och suckar djupt – herregud tänker dom– coola ner dig lite tjejen. I morgon ska vi hämta HM (Harrys Matte) på Arlanda. Hon längtar så efter sin lille Harry och lilla Märta-Mai som hon ska få möta för första gången. HM ska vara i Stockholm och jobba i tre hela veckor så Harry kanske blir Stockholmare för ett tag igen. Stockholm är hans barndoms stad.

Märta-Mai roar sig med att klättra upp på snöbergen i trädgården hemma på Bruksgatan.
Violet njuter av värmen från solen.
En helt förbjuden plats för en liten whippetvalp att vila på – i trappan. Det här är en av Harrys favoritplatser. Han ligger i trappan och kikar ut på gatan och har bra uppsikt över allt som rör sig nere hörnan Bruksgatan/Blomstergatan. Ibland morrar han med sin allra basigaste röst och då kan man ge sig på att det är en hund som passerar som Harry inte tycker ska gå just där just då. Jag kunde inte låta bli att ta en bild på Märta-Mai för hon såg så söt ut när hon tagit Harrys utsikt.

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar bild på lilla Märta! Skickar en hälsning till lilla Greta och hoppas att hon snart blir piggare och slipper värk!
    Hälsn Birgitta och whipparna i Hallsberg

    SvaraRadera
  2. Hej Olga!
    Kul att följa dina djuräventyr.
    Fullt upp
    kram Maud

    SvaraRadera