torsdag 30 december 2010

Glada julen slut


En favorit i repris. Det här var vårt julkort för 3 år sedan men det tål att upprepas eller hur? Harry gillade inte tomtemössa då heller. Greta verkar helt bra igen så penicillinet är nog av det rätta virket. I morgon flyr vi raketer och granater i Motala och åker till stugan. Vi har ett antal svävande ljudlösa lyktor som vi ska skicka iväg på Nyårsafton. GOTT NYTT ÅR till er alla där ute som hittar in till tantens blogg.

3 kommentarer:

  1. Jag kommer ihåg den här bilden min vän. Jag fick väl det som julkort den julen:-).
    Tyvärr har jag fått kännedom om att en granne ett par hus härifrån kommer smälla ganska många raketer i morgon natt vilket jag inte alls ser fram emot. Nu har jag ingen livrädd hund här hemma, men jag kan ju inte heller säga att dom uppskattar skjutandet:-(. Sen är det ju småpojkarna som ju upplever sin första nyårsafton och det på gott och på ont. Jag hoppas dom tar det fint så det inte sätter några spår för framtiden hos dom.
    Den fina ljuslyktan jag fick av dig i julklapp ska jag själv använda på trettondagsafton. Då ska jag nämligen bjuda min personal med respektive på middag vid Medevi Brunn på kvällen, och vad är väl lämpligare än att släppa denna fina lykta upp i skyn den kvällen? Som ett tecken på samhörighet och god anda vid brunnen:-). Kram till er alla!
    Marie och Whippetligan

    SvaraRadera
  2. Aj då! Inget vidare med massa smällar för hundarnas del. Här på vår gata brukar det börja smälla före jul och hålla på till mitten av januari – men inte i år förutom några enstaka smällar. Den nya lagen har nog påverkat. Hoppas småpojkarna tar det naturligt. Den svävande lyktan är andlöst vacker när den ger sig iväg, jag lovar, så det passar väl den kvällen. Tänkt på att släppa upp den på en öppen plats så ser man den länge och den riskerar inte att fastna i något träd. Kram Olga Ps det är tre lyktor i paketet Ds.

    SvaraRadera
  3. God fortsättning Olga.
    Hoppas lilla Greta kryar på sig snart.
    Själva blir det att vara hemma då Zeke är jätterädd för smällare.
    Själv ska jag gå ljuspromenaden med min syster på eftermiddagen inne i Norrköping.

    SvaraRadera