onsdag 1 december 2010

Whippetflickorna bangar ur…

…bara Harry och jag går morgonrunda, långis, kvällsrunda och sista rundan. Wippetflickorna bangar ur och vill inte gå promenaderna. Märta-Mai, Greta och Violet rastar sig snabbt redan när vi passerat tomtgränsen bara för att få gå in igen direkt. Trots varmaste täckena på trotsar dom inte kylan och jag kan förstå dom. Kopplingen på Ingrids bil bangade ur och nu står bilen utanför hos oss och väntar på att bärgas till verkstan. Husse satt fast på ett tåg igår i sex timmar för strömförsörjningen till tåget hade bangat ur. Ingrids värmepanna har bangat ur två nätter i rad. Tantolga är en vän av vinter men visst är det mera besvär denna årstid.


Leka ute i trädgården däremot är det ingen som bangar.


Märta-Mai har en uppmaning till alla sina vänner: "VVV – Våga, Vägra Vinterpromenader!" Gör som jag för då får man i stället lirka godis ur en petflaska, lägga hundpussel tillsammans med matte, tugga tuggben eller matte gömmer leksaker som man får nosa upp. Bara ligga i korgen vid elementet och krama Greta är inte fy skam det heller. Vintern har sina fördelar eller hur…? …eller hur?

3 kommentarer:

  1. Haha va ja gillar din blogg!
    hälsningar Lisa-whippetlös

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig bild på Märta Mai's vackra huvud:-). Jo - det "bangas" nog både här och där i Whippet-kretsar just nu. Här hemma är det 120 km i timmen ut i trädgården, och sen 150 km i timmen in i värmen igen efter att nödvändiga lilla och stora A uträttats;-).
    Jag ringer dig i morgon så vi kan bestämma om någon tid vi kan ses vid julmarknaden i helgen:-))). By the way...... Har en liten fråga till dig om du kan avvara en stund på Lucia-morgonen vid Medevi för att filma en helt "extra-ordinär" upplevelse (skratt). Kramis Marie och "the Whippet-gang"

    SvaraRadera
  3. Hmm, tror inte att jag ska vidarebefordra detta mejl till Perla, som, än så länge, faktiskt inte bangar prommisarna. ;-)
    Varma hälsningar från Carin!

    SvaraRadera