torsdag 14 juli 2011

Bröllopsmiddag


Husse och Tantolga firade sig själva och varandra på Gyllenhammars Värdshus i Borghamn. Husse åt Torsk med citronsmör och potatismos och till efterrätt Créme Caramel. Tantolga valde Gäddquenneller med spenat och ris med Lingon-Parfait smaksatt med kanel och Toscaknäck. I väntan på maten får man en fantastisk god liten sallad och hembakat bröd. Varför denna utsvävning då på detta otroligt vackra gamla värdshus? Jo vi firade att vi varit gifta i 40 år – Rubinbröllop med andra ord. Vi har också varit ett par i 45 år denna sommar. Visst är det värt att fira?!  Har ni något att fira eller bara vill må bra och kanske lyssna på jazz, ta en svängom så ta er till Borghamn. Jag lovar att ni inte blir besvikna. http://www.gyllenhammarsrestaurant.se/?Startsidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar