torsdag 25 februari 2010

Något stort på gång

Någon skrev på sin blogg för en tid sedan att det var lättast att forografera hundarna när de vilar och det håller jag med om. Dagbädden i hallen som gjordes till människorna i familjen är populär hos hundarna. Här vilar de dagligen och favvoplatsen är vid blommiga kuddarna. Greta har en förkärlek till att ha varmt om nosen som synes.Harry har lyckats ta bästa platsen.

Nu kan man tycka att det inte är något särskilt med följande tre bilder men i min lilla värld så är det något STORT som har hänt. Det som är så anmärkningsvärt är att Violet och lilla Märta-Mai vilar tillsammans. Märta-Mai har gjort allt varje dag för att få komma riktigt nära och gosa med Vajjan men icke. Violet har gått undan när Märta kommer men inte längre. Man ser på bilderna att det finns ett avstånd och inte lika tätt som när Märta är hos Greta men i alla fall. Duktiga snälla och varmhjärtade Violet kan inte längre kallas "sura tanten". Hon har bevisligen en annan sida också vilket jag har vetat hela tiden förstås.

I morgon kommer en rapport hur första mötet avlöpte mellan kompisen Stina och lilla Märta-Mai. Jag kan avslöja att Violet var den som månade om Märta precis som hon gör när vi är ute och går. Violet kollar att det går bra för Märta-Mai – att hon hänger med och att allt är OK.

1 kommentar: