fredag 1 januari 2010

Ljudlöst fyrverkeri

GOTT NYTT ÅR!!! Vi firar nyår i sommarstugan för andra året i rad. Orsaken är till viss del "raketproblemet" Vi har en hund – Greta som är oerhört skotträdd och då är det skönt att vara i skogen. Vi ser fyrverkerierna i Hjo på andra sidan Vättern men det är för långt dit för att det ska höras. I år fann vi det optimala hundvänliga fyrverkeriet – Den svävande kinesiska lyktan. Vi köpte en förpackning på två lyktor som vi tände på och lät sväva ut över sjön vid tolvslaget. Riktigt häftigt!








Nästa lykta ska just släppas iväg. Lyktorna svävar högt och länge och är riktigt tjusiga att se mot natthimlen. Om man gillar ljusfenomen mot himlen men vill slippa ljudet så kan jag rekommendera dessa lyktor. Jag hittade dessa i Ödeshög i en affär som heter Skattegården. Där kan man köpa nästan vad som helst nytt och gammalt.

2 kommentarer:

  1. Va läckert:-)))))))). Såna ska jag köpa vid tillfälle!
    Det var skapligt lugnt här i Västanvik, några smällde raketer vid tolvslaget, men "acceptabelt" ändå. Gullan tyckte det var lite spännande att titta ut genom fönstret upp mot himlen, så det har gått bra här hemma!
    GOD FORTSÄTTNING på det nya året!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Mycket nöje i morgon förresten:-))))))
    Katarina berättade att Ni ska på puppis-besök!
    Hälsa så gott till alla "Hot Islare" från mig oxå:-)
    Kramis Marie

    SvaraRadera